söndag 6 juni 2010

Fin Söndag

En fin söndag på Bjäre lider mot sitt slut! Eva och tjejerna åkte med Doris i morse och spelade fotboll i Hjärnarp, det blev förlust igen med 4 - 8. Doris tyckte dock att det var kul då även detta lag hade med 5 tjejer annars är det bara killar de spelar emot!

Jag och farmor var och besökte Birgit Nilsson Museet i Svenstad som ju är helt nyöppnat. Det var verkligen jättefint renoverat, ett fint jobb tyckte jag. Vi träffade också Gitte och hann prata lite med henne. Vi fikade och fick en guidad tur i Boningshuset. Det var trevligt och blir nog ännu bättre när det också blir en utställning om Artisten Birgit Nilsson nästa år. Jag är ju inte nån musikintresserd person, man jag tror inte jag förstått hur stor Birgit var.

Efter det så åkte vi till Torke hela gänget och gick på G Svenssons krog. Det var trevligt och gott. Dock tyckte jag att maten inte nådde upptill prisnivån. Trevlig ställe och bra service. Jag och tjejerna hann även med en promenad ner till hamnen och tittade på båtarna. Det var spännade med vattnet, nu är dom sugna på att kunna bada i havet igen.

I går var Eva och Doris tillsammans med Karin på trädgårdsrunda på bjäre och besökte olika öppna trädgårdar för att få lite inspiration. Det kan ju behövas vår trädgård består ju fn bara av ogräs ;-).

Själv polerade jag upp Sveriges finaste Volvo 745 -88, den blänker verkligen. Snart har den också passerat 7000 mil så snart är den inkörd.

Imorgon bitti skall jag besiktiga Gulvingen i Ängelholm, det är en osviklig regndans att besiktiga motorcykel, kan inte minnas nåt annat väder än regn vid mina MC besiktningar.

Imorgon skall också farmor flyga hem naturligtvis är det strejk igen på Kullaflyg så nu blir det att åka till Sturup för att kunna flyga hem till Bromma.