lördag 19 februari 2011

Kalas gånger 2

Igår hade Doris kalas för sina kompisar. 7 tjejer på pyjamasparty, det var ett riktigt hålligång. Fullt ös!! Men jag tror att tjejerna tycket det var kul. Efter 2 timmar så återkom lugnet till Glimminge  ;-). Eva hade fixat en massa och stekte jättegoda hemmagjorda hamburgare och glass som efterrätt. Det var också en tipspromenad som Doris gjort alldeles själv. Matilda vann på 7 rätt. Asta och Svea hade satt på sina princessklänningar kvällen till ära.

Jag jobbad hemifrån igår och Siffe var här på morgonen och tittade på stallet och då framför allt på taket. Jag fick bra hjälp och har nu en plan för hur jag skall ta mig vidare. De nya takbjälkarna måste upp och sen skall jag lägga ett tak/golv uppe på dessa. Nu är det bara att sätta fart!

Idag hade Asta och Svea kalas för sina kompisar på dagis. Det var deras första kalas och de va så spända. Kalaset gick jättebra, men nybakta bullar, glass mm. Sen var det naturligtvis fiskdamm också innan det var dags att säga hej då, många mammor var också med.
Själv har jag idag varit i Linderöd och Svensköp. Jag blev äntligen färdig att hämta den nya ytterdörren som vi fick förra året då den första tog in vatten. Jag var också hos Jan-Erik, Ingela och Tomas och hälsade på fick hjälp att byta olja på bilen i värmen i deras garage (skönt när det är -7 grader). Jag hämtade också min svets och fick med mig lite vinklejärn att använda förr renovering av traktorkärran. Nu är det bara att sätta fart. Ja jobb finns.