onsdag 20 juli 2011

Regla nya väggar

Jag har nu ett par dagar reglat upp för de nya väggarna i stallet. Går ganska långsamt då jag dels också försöker hinna med lite annat som tex att klippa gräs. Väggen mot stallet är nu i stort sett klar och jag har påbörjat väggen mot norr. Tar också tid då jag behövt byggställning alternativt fått fara upp och ned på stegen. Men sakta men säkert så skall nog även detta bli klart.

Stadigt reglat och glada tjejer....
I måndags hörde jag helt plötsligt nån som ropade när jag höll på att regla, det var Inger och Per som kom och överraskade. De var på utflykt, hade åkt tåg och Buss från Åhus en resa på sådär 4 timmar. Men de hade hunnit se mycket av Skåne som man inte ser när man åker bil. De stannade några timmar med bla fika innan det var dags att starta den långa färden hem.

Eva och tjejerna var på "utflykt" till Ullared då måndags prognosen var regn, detta blev det dock inget av och det blev en fin sommardag igen. De var där och hängde på låset och var hemma igen vid 14-tiden ganska lagom till Inger och Per dök upp.

Igår så målade Eva det sista av det vita på gaveln och började också måla Lekstugan. Blir det väder så skall Eva försöka måla även den klart.

Asta och Svea lekte med Tindra som var en glad tjej, det gick bra även om det kan vara problem att vara tre ibland... Doris hade sin kompis Emma på besök på dagen. Emma hängde även med när Doris skulle åka och rida på kvällen.

Idag skall jag och Pontus börja sätta upp porten, det kan bli ett äventyr, en hel hink full med smådelar som vi skall få rätt på.....