torsdag 17 september 2009

Hantverkare

Hantverkarna är tillbaka idag. Pontus, Carl och Andreas är och jobbar i Glimminge idag! Ventilation skall installeras, byggnadställningen skall rivas och ytterbelysningen skall på plats.
Nu väntar vi bara på Åke, har ni hört den förrut eller?

Igår städade jag ytterligare på tomten och fyllde Traktorgaraget. Där står nu allt utom Traktorn, vår hjälte hur skulle vi klarat oss utan traktorn.

Sessan håller nu sakta men säkert på att bli en familjemedlem, hon är inne hos oss rätt så mycket men sover i stallet. Hon verkar vara en behaglig och trevlig lite kattfröken. Asta är dock fortfarande mycket rädd för "Prinsessan" som hon säger.

Det går mycket bra f ör Doris på ridningen hon är duktig och tycker det är kul! Hon som leder ridningen är en riktig tuffing, men Doris är som vanligt duktig på att lyssna och göra som läraren säger.

Vi har nu mogen frukt i trädgården, två sorters äpplen och päron. Det är gamla trän som tyvärr inte skötts ordentligt, men med lite vård skall det nog bli bra. Vi har ambitionen att plantera lite mer fruktträd. Ett plommonträd står högt i kurs.

Vi håller på och förbereder en riktig brasa med ris och byggnads rester som vi skall elda nån regnig höstlördag när det inte blåser.