fredag 6 juli 2012

Hörby Marknad

Koncentration...

Simskolan har ny börjat för Asta och Svea. Har väl varit hyggligt väder så här långt, dock är det kallt i vattnet på Malenbadet så att de fryser så att de skakar redan efter halva passet, säker nån viktigt Skateramp som fått pengarna i stället....(Gubbagnäll?)

Doris var med och motionssimmade 1100 meter i stora bassängen medan Asta och Svea körde simskolan.

Doris motionsimmar
Tyvärr är de bägge nu riktigt förkylda så vi blir nog tvungna att avbryta simskolan om inte de och
vädret blir bättre. Ha sjuka ungar hela semestern är
det knappast värt. Lite osäker på vilka framsteg de gör också. 


Tacka vet jag simskolan Doris gick på i Tollarp 2008 från 0 meter till simborgare på två veckor (7,5 timmar?) Glenn och Eva var då helt fantastiska ledare.  

Asta frös så hon var blå redan efter halva  tiden
Igår var vi på Hörby Marknad traditionsenligt. Trevlig Marknad på gatorna mitt inne i byn ger en bra inramning (istället för ett dammig eller geggigt fält) tycker vi. Vi köpte allt lite mög också. Även lite Marknadsmat fick vi i oss (Marknadsmat = överprissatt+underlagat) Vädret var bra även om det blev lite kvavt fram på middan. Alla var glada och nöjda efteråt.

Vi lyckades också med konststycket att träffa både Morfar och Jan-Erik i vimlet.

Igår var vi nere och körde lite extra fotbollsträning jag och tjejerna. Jag behöver också verkligen röra på mig, så detta skall vi försöka göra till en daglig rutin när vi är hemma.

Till helgen planerar jag att ta med mig tjejerna på Sprotvagnsmötet på Knutstorp. Vi får ha med oss picknick så att vi kan ha lite mys i gröngräset också. Håller tummarna för hyggligt väder annars ställer vi in.