söndag 18 september 2016

Händelserik september

Blommor från mina Kollegor på IKEA
Det har varit en händelserik september så här långt. Jag har bla tillbringat 5 dagar på Halmstad sjukhus. Gallsten var den troliga orsaken. Jag är mycket bättre nu och igång och jobbar sen en dryg vecka. Ibland händer saker snabbt.

September har så här långt varit en riktig sommarmånad, precis som förra året. I år har det dock varit ännu varmare drygt 25 grader flera dagar.

Var i Stockholm med jobbet i veckan med en övernattning. Hann träffa både farmor och Bror Lars innan jag lämnade en sommarvarmt Huvudstad.

Vi har även hunnit med att vara ute med båten en hel del, flera fantastiska kvällar på havet. Fisket har dock varit riktigt dåligt bara några enstaka Makrillar har jag fått.

Vi var ute i Måndags Eva, jag, Asta och Svea. Vi åkte ut till Ön och ankrade i en vik där töserna badade trots bara 18 grader i vattnet. Sen åkte vi in mot Torekov där det var kav lugnt och blankt hav och drog några Makrill.

Jag och Doris var ute på torsdags kvällen och med en fantastisk solnedgång över Hallands väderö och ett blankt hav. Vi badade dock inte var lite småkyligt på kvällen. Fisket gav inget utom några småtorsk/sej. En underbar kväll på havet.

Min kompis Dan var här igår och klyvde lite ved han haft liggande och jag fick även en ny bottenskiva till släpet som nu är dags att byta. Det gamla är från -95 så man får väl ändå lov att säga att det hållit bra!

Asta och Svea är igång och spelar fotboll och rider igen för fullt. Doris tränade småtjejerna i måndags i det fina vädret.


Badtjejer

Koncentrerad förare

Spegelblankt


Solnedgång över ön!


Solens sista suck..