onsdag 1 september 2010

Förkylt!

Jag och Asta och Svea är nu dunderförkylda. Asta och Svea har varit hemma hela veckan från dagis och jag har varit hemma igår och idag. Vi har varit väldigt förskonade tidigare i sommar så vi skall verkligen inte klaga.

Gårdagen var rätt tung, jag var rätt kass och samtidigt ta hand om Asta och Svea som är förvånansvärt pigga. Det var jättefint väder igår så på eftermiddagen gick vi ut och plockade Björnbär en stund så att vi slapp "klättra på väggarna" inne.

Eva och Doris var på Lingon och Blåbär party i måndags hos Linda och köpte lite nya kläder och umgicks med andra mammor i byn. Doris var så på att hon hoppade över fotbollsträningen.

I söndags hade Doris match igen i tjejlaget. Denna gång var det borta match i Ängelholm även denna match vann tjejerna med 3-0. Kul att dom får vinna lite matcher.

Själv så lade jag stora delar av helgen på att klippa och röja gräs. På söndagen så körde jag upp 4:a tankar på röjsågen med sly och gräsröjning. Mina armar är klart bättre och det funkade riktigt bra utan att jag hade jätteont efteråt.

Måste nu börja jobbet med att sätta upp lyktstolpen vid bron så vi får upp den innan det riktiga höstmörkret infinner sig.

Det är väl dags att ta tag i köksgolvet igen gissa om vi är trötta på detta klydd.

Att investera  i en jordvärmepump känns helt rätt. Jag har summerat första året, som ju var ett år med en extremt kall vinter och vår. Ca 8000 kwh har pumpen förbrukat, vilket jag tycker är en fantastisk siffra med tanke på att huset inte är jättebra issolerat och att vi är 5 personer i hushållet så vi gör av med en hel del varmvatten. Med den stora panntanken/varmvattenberedaren har vi inte heller haft något problem med att varmvattnet inte räcker vid mycket duschande.  

Nu jobbar vi på att bli friska igen.