torsdag 5 januari 2017

Så var 2017 här

Juldagspromenad i Påarp
Så var jul och nyår avklarat. Julafton blev tyvärr inte vad vi planerat, Doris fick Influensan och hög feber. Detta gjorde att Morfar bestämde sig för att stanna hemma och det var säkert ett klokt beslut då

både jag och Eva dessutom var långt ifrån OK.

Vi firade själva och det gick bra det med, Julklapparna blev utdelade. Jag fick många iår så jag måste ha varit snäll.

Jag var fri i mellandagarna, blev inte så mycket gjort då vädret inte var så fint att det var kul att vara ute. Dock hann i alla fall jag och Asta och Svea åka skridskor en dag på utebanan i Oskarström. Vi hade tyr för det började regna ordentligt när vi bestämt oss för att åka hem...

Lars och Elin kom ner och hälsade på oss över Nyår det var trevligt med lite mer fart och folk i huset.

Nyårsafton firade tillsammans med Magnus, Pernilla och barnen. Mycket trevligt med god mat där vi hade mycket hjälp av Lars som som vanligt hjälpte till och fixade. När det började närma sig 12-slaget gick vi över till Hovgården och fick smarrig efterrätt innan vi gick ut och drack bubbel och tittade på Fyrverkerier (andras).

Skridskohjältarna
På Nyårsdagen hann vi även ta en tur till Skridskobanan med Lars och Elin. Svea fick stanna hemma för nu var det hennes tur med Influensan. Det var kul vädret var riktigt OK och vi var nästan själva så man kunde verkligen åka, vi åkte massor av varv och hade inga problem att hålla oss varma.

Lars och jag hann även med att ta hand om julgranarna och plocka upp busk som jag röjt nere vid Fårahuset.

Denna vecka har jag  jobbat och Eva varit ledig med töserna, inget vidare uteväder denna vecka heller men en tur till Ullared har i alla fall avklarats.

Nu har vi fått riktig dunderkyla helt plötsligt nästan -10 och bäcken fryser...

I helgen skall vi bla vara värdar för Julfesten så vi har att göra, men jag tror att mycket är uppstyrt.

God fortsättning på 2017 önskar vi!