lördag 17 juli 2010

Loppmarknad i Mäsinge

Idag har det den årliga Loppmarknaden varit i Mäsinge. Jag gjorde debut som säljare/funktionär! Det var väl ingenstörre succe. Jag skulle sälja sängar sålde två sängar de första 5 minuterna, sen var det stopp. Jag köpte nog för mer än vad jag sålde för. Doris var också med och sålde sängar, blev nog lite långtråkigt när vi inte fick sölja så många! Hjälpte mamma att gära lite fynd i hugerådsstånden.

Torsdagen fördrev vi med ett besök i Ängelholm med liteshopping och en familjelunch på en kinakrog, funkade riktigt bra alla tjejerna åt förvånansvärt bra!

Igår var Eva och Doris i Åhus och kollade på Beachhandbollen och träffade lite gamla kompisar från Stockholm och lite delar av släkten. Det var duktigt varmt på stranden i Åhus. Eva hann med att besöka moster och kusinen som jobbar i glashyttan i Åhus.

Jag var hemma med Asta och Svea. Vi var hemma på förmiddagen och skrotade. På eftermiddagen var vi nere på Stranden och badade, två gånger! Första gången när jag kom ner och skulle släppa ut ungarna så satt bägge och sov som stockar jag inte att väcka fast resan ner tar max 5 minuter ;-).

Just nu har jag inget jätte flyt känner jag! Gräsklipparen (drivrem, svår att få tag på ), Saaben (Signalhorn + AC), Traktorn (Urtrampningslager och kolvläckage). Men det är väl så att när man under en längre tid haft det relativt strulfritt får räkna med att flera saker kan komma på en gång! Jag ger mig dock inte så lätt!

I nästa vecka skall jag få fixat lite med Elen i stallet så att jag kan få upp belysning och uttag i stallet, skall även fixa uttag i traktorgaraget.

Vi har också målning av huset och grunden att göra. Ev skall vi också försöka måla på stallet på de putsade ytorna nu när jag renoverat fönstren!

Jagar också vidare efter en ny familjebil och ev också en bättre traktor.