tisdag 10 maj 2011

Familjedag i stallet

Det blev en vådlig cykeltur hem från Hasses lada 02.00 startade jag, det var riktigt mörkt svårt att se vägen och tunga backar upp från Boarp som jag aldrig märkt när jag åkt bil ;-). Halvvägs så mötte jag en lastbil med fullt helljus efter det såg jag inget på flera minuter. Sista biten var utför och genom byn gick det raskt.
Nästa gång bör jag satsa på att i alla fall ha ett fungerande lyse på cykeln...

Lördagen gick i arbetets tecken. Byggde en trapp till Friggeboden. Monterade alla fönsterbläcken på stallet och Friggeboden, gräsklippning. 

Doris hade cykeldag på Skolan, tipspromenad, fixa cykeln, poliskontroll av cykeln (konstigt kan poliser annat än fartkontroller...?). Det serverades Våfflor mot en mindre penning. På kvällen var det kalas hos Savannah i Förslöv.

På söndagen var det Familjedag i stallet. Då jag inte är någon hästfreak så slapp jag följa med. Men det var mycket trevligt med Korvgrillning och vagnåka bakom Ardennerhäst. Tjejerna var så nöjda. Jag fixade lite med Traktorkärran och Stallet som nu är helt klart på utsidan endast en sista målning återstår.

Anders kom på kvällen och det blev kosläpp i Glimminge. Kvigorna var klart vilsna när de kom av vagnen och fick vänja sig lite vid tråden och miljön innan det fick springa helt fritt. Härligt att ha de naturliga gräsklipparna här igen. Sommar!!!

Igår var det dags igen för att stanna hemma med febriga och hostiga Tvillingar. Passade inte helt bra då jag denna vecka har jättemycket på jobbet. Tog motorcykeln och åkte till HBG när Eva kom hem för ett sent möte, vilket härligt väder såg 25 grader på tentermometer i HBG vet ej om det var rätt men vi hade i alla fall 22 grader i Glimminge.