onsdag 13 juli 2011

Glimminge Open

I måndags så var jag och Doris nere på stranden och tittade på den sista upplagan av Glimminge Open - en Beachvolleyboll turnering som Richard Lindström nu för sista gången arrangerade. Det var en klart uppsluppen stämning och lagen hade minst sagt skiftande namn och utstyrsel. Det vilade inte några ledsamheter över detta arrangemang, men när det drog ihop sig mot fianlerna så blev det väl lite mer allvar.
Kul att titta på tyckte jag. Doris tittade en hel del men passade också på att bada en hel del i det fina vädret.

Tisdagen bjöd på lite svalare och blåsigare väder. Claes, Maggan och August bestämde sig för att komma ner ett par dar tidigare än planerat beroende på de väderprognoser vi har sett för den kommande helgen. Jag hann i alla fall klippa allt gräs färdigt lagom till de dök upp vid 2-tiden. I år växer verkligen gräset.

Det blev lite rundvandring då det var första gången de är här i Glimminge. Naturligvis så blev det också lite jobb ;-) som brukligt är när man besöker oss. Vi flyttade lite reglar till stallet som jag skall börja bygga nu.

Vi hann också med att käka lite grillad kyckling och kunde sitta ute i trädgården då solen bröt igenom mer och vinden mojnade fram på kvällen.

Tyvärr ser väl inte onsdagen heller ut att bjuda på nåt direkt badväder, men det finns annat att hitta på....

Under dagen väntar vi på ytterligare en hemlig gäst från Stockholm........