söndag 23 maj 2010

Målat fönster

Idag har jag målat fönster på ladan. Inget jobb jag älskar men man ser ju i alla fall skillnaden mot tidigare. De måste strykas ytterligare en gång. Jag räkanr även med att under veckan hinna måla de "nya" fönsterna i källaren. Doris och jag hann även med att titta på andra halvlek av dammatchen i div 3. Västra Karup tog sin första seger i serien genom att vinna med 4-2. Det var spännande och stod länge 2-2 det var först i 87 minuten som Vk gjorde 3-2.

Jag och tjejerna var också nera och tränade fotboll på sen eftermiddagen då det blev lite sol och lite behagligare temperatut. Vi fick dock bryta ganska snart då Svea mådde illa, vet inte om hon sprang för mycket eller var hungrig :-o.      

I går så var min kollega Zarrina med familj och hälsade på oss. Det var jättetrevlig! Det var ju också kanonväder med över 20 grader sol och vindstilla. Vi käkade grillad lax och rabarberpaj. Asta och Svea var jätteförtjusta i Zarrina. Deras son Kevin var jämngammal med Asta och Svea och de lekte bra ihop.

Vi gjorde även en lite utflykt ner på marken med Traktor och vagn och tittade på den fina Bjärenaturen i vårgrönska. Magnus fick sig också en omgång motornostalgi när han fick köra tillbaka BM 320 med oss i vagnen till gården. Magnus var lite orolig att det skulle vara svårt, men det gick bra och är inte svårt!

I övrigt så har helgen använts till gräsklippning( efter att Jan-Erik tillverkat och skickat mig i brev en ny krysskil till Gilsonklipparen så nu funkar den igen), gräsröjning med röjsågen.

Doris hade fotbollsmatch  borta i fredags kväll där ingen av oss var med, de förlorade som vanligt denna gång med hela 16-2.

På torsdag kommer även farmor ner och hälsar på hon flyger ner med Kullaflyg och stannar över helgen.