måndag 21 september 2015

Lindabs familjedag 2015

Starten har gått i Hinderbanan tävlande är Asta och Svea.
Förra Lördagen var vi på Lindabs familjedag. En ganska stark vind ställde till det lite men inget som störde Asta och Svea när de skulle utmana Gladiatorerna Pantzar, Valkyria mfl. Det var en ganska enkel hinderbana som tjejerna var riktigt snabba i sen väntade Gladiatorena och fösökte sätta stopp för dom. De fick även utmana dom en och en på att försöka få ner dom i "kuddkrig".

Det bjöds på korv och fika och jag och Eva gick en lång tur i fabrikerna och såg bla Spirorör och vattenavrinningskrökar tillverkas, mycket intressant. plåt är ett fantastiskt material som går att forma och pressa utan att det försvagas och brister.

Efter några timmar gick vi nöjda hemåt, kul aktivitet, TACK Lindab!

I lördags så var det dags för den årliga cykelfesten i byn, kul att träffa och umgås med andra än man normalt träffar. Vi hade förrätten hos Gånvalls i Planteringen, så det blev en ordentlig cykelrunda. Det var jättegott och mycket trevligt!
Huvudrätten stod vi för själva Eva hade lagat sin goda Fisksoppa denna gång även med egenuppdragen Makrill i. Krags och Martin och Erica var våra gäster. Lika trevligt det!

Efterrätt vart det hemma hos Carl och Rebecka, nu började man komma i form. De hade även preppat groggbord så där slank även en GT ner. Kul och se hur fint det blivit var där för flera år sen när Carl höll på och renoverade. Efter detta hade vi bara nedförsbackar till Bygdegården och Hem. Blev rätt sent.

Söndagen var en tung historia, tog mig i alla fall ned till IP för att se på både Doris i F12 och Herrarna förlust i bägge matcherna och nu börjar det brännas för Herrarna i bottenskiktet på serien.