lördag 15 september 2012

Balettdansöser

I veckan har vinterjackan fått gänga på sin krok, värmen var tillbaka. Men nu är det bara en tidsfråga..

Har varit en intensiv vecka med mycket på jobbet, redan förra helgen var jag tvungen att jobba, skönt att det nu är helg igen.

I veckan när jag kom en var det fullt drag discomusiken dånade ut men det var två balettdansöser som graciöst svävade fram över golvet i sina fina Gympadräkter. De var så söta..

Idag skall vi fira Morfar som fyller 75 men Doris kommer inte att vara med då hon åker till Liseberg med sina kompisar Emma och Matilda.

Simskolan i Laholm har också börjat Asta och Svea är så på detta med att lära sig att simma. Tyvärr finns inge simhall vare sig i Båstad eller i Ängelholm som har hållit på att diskutera vad den nya simhallen skall ligga så länge så att den gamla rasade ihop. Men man förstår ju problemen Ängelholm är väl som Manhattan en fullbebygd ö eller.....

5 oktober är det dags för operation av min axel, då kommer min gräsklippare och röjsåg att tystna för minst en månad. Skall bli skönt att få det gjort!


I helgen skall vi försöka hinna måla stallgrunden klar och jag skall sladda grusplanen vid stallet och vägen in till oss så vi blir av med gropar och ogräs....

Nästa lördag skall jag ut och fiska på Sundet med Lindabs Kamratförening.