måndag 29 juni 2009

Strul med Tele2

Bloggen har tyvärr blivit lite lidande av att jag har problem med Det mobila bredbandet. Tele2 briljerar i usel kundservice och oförmåga att lösa tekniska problem snabbt.

Doris har nu simmat i en hel vecka. Hon är ett riktigt blötdjur. Hoppar från 3an och dyker så fint från kanten, hon är jätteduktig och tycker att det är så kul. Samtidigt har ju vi haft en väldig tur med vädret kanon varje morgon hittills. Första veckan som Doris missade var ju katastrofväder med ca 10-12 grader.

Doris tycker det är tråkigt att pappa är hemma så lite och att hon måste vara och sova över så mycket hos mormor och morfar som har ställt upp jättemycket nu både för att Doris skall kunna gå på simskolan men också för att jag skall kunna jobba i Glimminge.

I helgen var jag uppe och fixade med takbjäkar i stora rummet, målade mer takbräder och på söndagen skruvade jag ihop samtliga köksskåpsstommar som nu är klara för uppsättning.

Husbygget löper på men dåde tid och pengar börjar nu löpa ut, tyvärr återstår mycket än. Skall bli spännande att se hur detta slutar. 1:a augusti måste vi hur som hellst flytta in.

Nisse och Karin kom på besök till Glimminge och gick husesyn. De var ute på en MC-tur på den nya MCn.

På onsdag skall jag frakta upp traktorn till Glimminge, känner att jag har mer behov av den där uppe än i Svensköp. Vi får ersätta Traktorturerna med cykelturer i år i stället.

Det blir också byggmöte i Glimminge för att se vad som återstår, tidplaner och kostnader.

På onsdag kommer också Eva, Asta och Svea. Det är mer än en månad sen som vi träffades nu skall bli mysigt att få ihop familjen igen tyvärr ger väl denna sommar inte så stora möjligheter att mysa tillsammans.

På torsdag blir det dock Hörby Marknad och på fredag har vi prelbokat att vi skall åka till Nisse och Karin och bada i sjön etc.