lördag 19 november 2011

Slut på torrperioden?

Det har varit en mycket varm och torr höst, knappt varit nåt regn på en hel månad tror jag. Men idag så regnar det faktiskt igen. Ett ganska lugnt och stilla höstregn utan nån blåst.

Höstsolnedgång.....
Veckan har löpt på som vanligt med jobb, skola, dagis, jumpa, ridning ,fotboll osv. Vardagen funkar bra, tjejerna är nöjda med sina aktiviteter och nu är både Doris och Asta och Svea igång med innefotbollen också.

I Tisdags så var det Årsmöte i VK IF det blev lite förändringar i Styrelsen då Totte och Tommy bestämt att de gjort sitt efter många år i Styrelsen. Mattias Eveson blev ny ordförande och Henrik Thronee kom in i styrelsen i stället för Tommy. Jag fick fortsätta som Suppleant trots inte oförglömliga insatser under året...;-)

Jag fick också till slut tag på ett begagnat kök i Gånarp som jag skall ha i garaget. Har bara få fått hälften resten kommer nästa vecka. Smidigt då det är nära och jag ställer dit min tomma släpa och så fyller de den vart efter så hämtar jag när den är full. Jag tror att det blir bra. Måste nog bara köpa till en ny bänkskiva.
Brinner det i Torekov.....

Har beställt hämtning av Traktorn hos Jan-Erik och Thomas, skall bli skönt att få hem en traktor med fullt fungerande bromsar igen till Vintern, första jobbet blir att lägga ut gruset jag hämtade förra helgen.

Doris skall på Busfabriken idag som en avslutning på fotbollen. Asta har tyvärr feber idag och får bli inne. Eva skall åka på Julmarknad och jag blir väl hemma och pular lite i Garaget. Vet ej om jag skall åka till Svensköp imorgon och hjälpa till lite med bygget.

Nästa fredag är det fest på jobbet vi skall på Wallmans salonger i HBG. Har varit på Wallmans i Fjollträsket det brukar vara bra och kul.