måndag 12 mars 2012

Första Kalaset

Asta och Svea hade igår sitt 5-årskalas för alla sina kompisar på dagis. Eva hade hyrt Jumpasalen i Västra Karups skola. En alldeles lämplig lokal för 12 st 5-åringar att kunna röja runt i. Doris var också med och var jätteduktig med att bygga upp en hinderbana och att sen hjälpa alla de mindre i banan med de olika hindren.

Det var fika och Tårta som Eva och tjejerna hade bakat själva. Även disko stod på programmet. Stereo och diskolampan var med för att skapa lite diskostämmning, lite svårt kanske i en stor jumpasal.


Tjejerna fick en massa kluriga och bra presenter för pyssel och måla, rita.

Själv så började jag lördagen med att försöka hjälpa Mats med Ventilationsdatorn, men den var nog inte rätt installerad då den envisades med att det var 112,7 grader i stallet. Eltjänst får nog dit och kolla så att alla ledningar har kommit på rätt plats.

Vi hämtade också de sista delarna av växthuset som nu bara skall byggas en grund till och sen skall det skruvas ihop  "bara".

I övrigt så lade jag några timmar på veden både på lördagen och på söndagen, nu är det inte mycket kvar. Nu har jag klyvt ca 10 säckar och en till återstår säkert innan vi är helt klara, skall bli skönt att bli av med detta innan det blir riktig vår.

Våren börjar nu göra lite framsteg solen börjar värma ordentligt. Dock hade vi ett riktigt bakslag i Torsdags morse då det åter låg ca 5 centimeter snö i Glimminge. Det var riktigt slirigt på morgonen men jag hade lite tur för jag behövde inte ut så tidigt då jag skulle på Team konferens till Rustmästargården i Arild.

Idag hade Asta och Svea avslutning på sin Jumpa i Grevie för iår.