onsdag 22 juni 2011

Gravöl

i Lasses kylrum
Igår hade vi "gravöl" för vårt Team på IKEA IT som nu kommer att splittras. Dagen var ju väldigt gråkall på Bjäre men på eftermiddagen så började det sakta ljusna för att på kvällen helt spricka och och bli helt klart och nästan vindstilla. Som på beställning!

Det var hela det gamla teamet som var med till och med Jessica som slutade för nån månad sen. Kul att se Jessica igen! Var var totalt 9 st + Eva och tjejerna förstås.

Laxen smakade i kvällssolen..
Jag hade inte förberett ett speciellt ambitiöst program, vi tog en ganska lång promenad ut i det orörda Bjärelandskapet över vår mark och över "Golfbanan". Det var en sjön promenad. På hemvägen så gick vi in till Lasse för ett studiebesök hos en livs levande Potatisbonde. Lasse gav en insikt i livet som Potatisodlare och vi fick följa med in i det allra heligaste och titta på "päratvätten" och packning innan det var dags för lastning på de väntande långtradarna för transport till Huvudstaden. Alla tyckte att det var jätte intressant och givande. TACK Lasse!

Äntligen mat, hungriga vargar..?
När vi var klara hos Lasse så gick vi upp och fixade kvällsmaten som blev grillad lax med nya Solist pärer och Björnbärspaj med vaniljglass. Kvällen rundades av vid 10-tiden med kaffe och en Whiskypinne. Jag var riktigt nöjd med eftermiddagen/kvällen och den goda stämningen.

Det blev visst också lite traktorkörning och mopedåkande mitt upp i allt ihopa.

Imorgon skall vi köpa 2 bilar, dock inte nya utan gamla, vi har inte vunnit på Lotto ;-(.

Regn och midsommar närmar sig , håll i hatten!   

Det var riktigt länge sen nån vågade sig på att skicka en kommentar, KOM IGEN!

Glad midsommar på Er alla bloggföljare!