onsdag 30 oktober 2019

Doris 18 år och Körkortet klart

Så var Doris myndig och dagen efter födelsedagen var även körkortet klart. Bra jobbat Doris.
Doris vid körskolebilen

18 år
Vi firade Doris på morgonen, men också med kvällsmat på restaurang Rost i Ängelholm. Goda var dom. Hela familjen och Jacob var med.

Asta och Sveas klass hade Monsterdisko i Fredags i skolan. Mycket jobb speciellt för världens bästa mamma, men det blev lyckat och lite pengar i klasskassan.

Doris hade även fest för sina kompisar i lördags. Vi hade hyrt klubbstugan på IP som efter lite utsmyckning blev förvånansvärt mysig. Det blev också ett lyckat kalas, men det blev mycket över speciellt nattamaden Ingvars korvar, som vi nu får kränga själva...😛
Så glad är man när man just tagit körkort!


Klubbstugan i partymode
Vi köpte lite bord och stolar till Doris student på blocket och en snöslunga råkade slinka med av bara farten. Den är nu fixat och går som en klocka nu väntar vi bara på snö och isbanan.....😏

Höst lov denna vecka , Asta och Svea har varit på övernattningsparty och sen på Jump med Båstad kommun så jag tror de kommer att somna ovaggade idag.

Doris tillbringar lovet på Båstad Golfklubb som servitris, behöver jobba nu för att ha råd att tanka A2:an som jag nu överlåtit till Doris 😢 miss You A2.

Jag har nu slutat med mina mediciner jag ätit i 1,5 år för struman, så här långt verkar det funka ganska bra, hoppas det håller i sig.

Asta fixar pumpan..
Även jag har i förbifarten blivit ett år äldre igen...




Sveas

Astas


På Rost....

Jacob och Doris

Smaskiga hambugare var det
slungan...

Jag fyller år..

a