söndag 24 april 2016

Fantastisk helg om inte..

nya trappen på plats
det hade blåst sån kall nordan hela helgen. Sol från klarblå himmel både lördag och söndag men temperaturen har varit blygsam under +10.

Satt i lä innanför den öppna verkstadsporten i går och firade att jag blivit Morfar med en pilsner och somnade till i solen så nu har jag fått lite färg...;-)

I veckan har mitt sommarnöje startat...Gräsklippningen. Efter service så går nu klipparen som en klocka, jag har klippt lite några kvällar i veckan men nu är allt klippt för första gången denna säsong.
Det blev så grönt och fint.

Igår så gjorde jag ett fynd på blocket till Friggeboden, fick syn på en trappa som skulle kunna ersätta den hönsatrappa jag byggde, den har inte varit bra. Den nya är en galvad historia som kanske inte direkt är romantisk, men den passar perfekt och ser ut som gjord för friggan. Nu slipper man backa ner för trappen när dörren skall öppnas.... Klockrent.

Jag har också sladdat vågen och gården. Nu har det börjat damma så jag la på 3 säckar vägsalt så nu hoppas jag vi slipper dammet från vägen och gården när våra bilar, traktorer och sopbilen kommer.

upprensat i Björnbärssnåret
Töserna var i Landskrona idag och spelade mot Wormo. Det blev en 1-0 seger efter stabilt spel. Härligt tjejer.

Eva har fixat lite i trädgården och bla flyttat in i den odlingslåda jag Svea byggde till Eva i 29-års present...

Jag var uppe på Bjäre Kvarn och köpte hela skopan full på Traktorn med Torv, jord, Kalk och Gödsel och mycket har redan gått åt.

Fick just rapport att Tage ser sin första Djurgårdsmatch.... gott gry i honom...

Nyklippt första för i år 

Vårtecken..??