fredag 12 juli 2013

Båstadtennisen och stekkorv

Doris, Eva och Johan fixar stekkorv och dricka...
I tisdags så var vi bjudna av Lindab att gå på Båstad tennisen. VKIF hade också i uppdrag att förse hungriga deltagare med Stekkorv och dricka från VKIFs "Korvluda". Eva och Doris tillsammans med Johan tog morgonpasset mellan 11.00-13.00. Det var bra fart på korvstekningen och de gick åt i en rasande fart.

Eva och Doris var nog rätt så möra när det fick avlösning, då kunde även de ansluta till mig och tvillingarna som redan var nere och tittade på tennisen. Tjejerna var kanske inte så imponerade m,en de fick i alla fall se några "Kanonasörvar" som Svea uttryckte det.

Eva tog tjejerna på tipspromenad och sen lämnade de mig och Doris till våra öden på Tennisområdet. Vi såg ingen annan råd än att bänka oss på Centercourten för att titta på Vinciguerra mot Verdasco.Det blev en ganska enkel seger för Spanjoren även om Vinci stretade emot rätt bra, dock ingen direkt välspelad match, många missar från bägge håll.

Asta i solen på Bana 1
Doris och jag var sen tvungna att vimla iväg och hitta något att dricka efter 1,5 timmar i den tryckande värmen i solen på läktaren. Vi drog ner till hamnen och hittade något att dricka och vimlade lite med känt och okänt folk.

Vi hann även med att titta lite på våra svenska tennislegender som spelade dubbel inför en nästan fullsatt Centercourt. Kul att se Edberg, Björkman, Järryd och Gustavsson igen. Man kände tydligt igen deras spelstilar och de kan än...

Idag

Doris på Centercourten
har Eva och tjejerna varit på stranden även om blåsten inte gjorde det till den njutning det kan vara. Det var också kallt i vattnet, men både Asta och Svea lyckades ändå bränna sig på Maneter och Strandlivet fick med det ett abrupt slut. Det gick dock snabbt över och vi var en erfarenhet rikare, första gången vi var i kontakt med Brännmaneter.

Jag laddar nu upp för min sista arbetsdag inför semestern skall bli riktigt skönt.....



Vi vimlar lite i hamnen.........