lördag 19 maj 2012

Lediga dagar

På Kristiflygare körde jag iväg Toroklipparen till Jan-Erik och Thomas i Svensköp, hoppas de får ordning på den. Jag passade på att stanna över natten och ta en pilsner och snacka lite skit också. Var hemma hos Thomas och kollade i "Elsas" det har verkligen blivit fint.

Hjälpte även till lite att klyva bränne med deras vedmaskin, var ett rätt bra tempo flera kubik vet blev snabbt kapad och klyvd. Var ett riktigt jobbeväder med kyla blåst  lite sol och regn om vartannat. Kul att träffa Jan-Erik, Ingela och Thomas inte så ofta nu för tiden.

Eva och Tjejerna tog en tur till bla IKEA för att göra lite inköp. När jag kom hem igen på Fredagsmiddagen så var det riktigt fint och på eftermiddagen hade vinden också mojnat så det blev en fin vårdag till slut.

Crafsman-klipparen var nu fixad och hopmonterad och stod och väntade i stallet. Jag klippte allt gräs utan något problem, det blev så fin när det var nyklippt.

Idag är det lite gråväder igen även om det är varmt hoppas att det bättrar på sig fram mot kvällen.

Jag har varit ute ett par timmar igen med röjsågen, gräset växer så det knakar. Nu får jag dock hjälp Anders har varit och släpp årets kvigor på vår mark, mysigt att se korna det första jag såg när jag kom hem från jobbet i onsdags.

Mellan Hägg och Syren....
Asta och Svea är på kalas
idag igen hos Algot och kommer säkert strax hem nöjda och trötta.

Päronträdet blommar..


Skall se om jag skall fösöka slipa och grunda även den andra plåtdörren till stallet. Jan-Eriks gamla som jag fick blev som ny med lite slipning och grundfärg.








Rekordstor rabarber