tisdag 11 oktober 2011

Höstjackan fram


Så har jag då bytt till höstjackan och det är väl vackert så att det inte har behövt göras tidigare, vi loggar ju ändå mitten av Oktober.

Helgen var ju riktigt kylig här på Bjäre även om söndagen även hade lite sol. Jag röjde gräs både i fredags och söndags kväll var hög tid då det var länge sen, bra att få det gjort innan det är för sent.
Jag satte också många timmar i stallet i helgen. Gjorde alla fönsternischer och fönsterbänkar klara färdiga ingen barnlek då det är 3 st bågformade stallfönster. Jag tyckte dock att jag kom på ett ganska bra sätt att fixa till dessa genom att fukta och bocka en 4 mm playwoodskiva till fönstrets bågform. Det blev inte perfekt men bra och det duger definitivt i Stallet. Jag monterade också dörren mellan förrådet och garaget.

Eva städade upp lite ute och fyllde också igen det sista efter eldragningen till Friggeboden.

Doris sov över hos Felicia men kom hem på söndagen och hade hosta och feber och hon är fortfarande febrig och har varit hemma från skolan denna vecka. Skönt att hon nu är så gammal att hon klarar sig själv så vi slipper vara hemma.

Igår hade Asta och Svea jumpa som de bägge gillar så mycket så när jag kom hem möttes jag av två rosiga nyduschade tjejer.
Nu är det riktigt mörkt utanför fönstret och två kvällar på rad har det dånat av blåsten utanför.

Lunchade med min gamla kollega Zarrina kul att se henne igen det var länge sen hon har varit mammaledig nu i 11 månader. Hon såg som vanligt pigg och glad ut, hon är ett energiknippe.

Skall försöka komma igång med att måla i Stallet också denna vecka. Sen är det även en hantverkare jag väntar på att han skall bli klar..........