söndag 15 maj 2011

Trög Söndag

Idag har det gått lite trögt. Anledningen till det är Anders och Edvin Gunnarsson gille igår kväll. Det bar ett riktigt kalas i bygdegården i VK. Det var trevligt god och mycket mat och det blev en hel del dricka också och lite kasedans. Vi drog dock hemåt i hygglig tid för att alsö Anna och Emma som var barnvakter. Vi var väl hemma vid 00.15 då var Doris fortfarande uppe och var uppspelt efter att hasett melodislagerfinalen med Erik Saade.

Idag har vi städat ur stallet för på Lördag kommer Anders Lindström och skall hjälpa mig att få ut det gamla stallgolvet. Så nu har vi tömt det mesta, lavat upp överblivna bräder på loftet mm. Sen var det dags för lite gräsklippning och på eftermiddagen murade jag igen lite gamla skador på stallväggen.

Arvid var här i veckan och hjälpte mig att mura igen "grisportarna" i stallet och putsade upp väggar och skadorna runt de nya fönstren i gamla källaren. Arvid hann med mycket på de 6 timmar han var hör i onsdags. Skönt att komma hem och se att så mycket är fixat.

Nu skall vi lägga klinkers på golvet i källaren och måla väggarna sen kan vi flytta in frysbox och allt mög dit från tvättstugan. Bra att kunna utnyttja de utrymmen vi har.

Igår var jag och Doris i Svensköp och hälsade på Jan-erik, Tomas och Eva. Vi tittade på kosläpp och på den nya maskinhallen de håller på och bygger. Det är ett redigt bygga var också och hälsade på Sven på Linderöds Träindustri en sväng.

Imorgon skall Eva och Doris flyga till Stockholm för att Fira Ann och Doris kommer också att passa på att träffa sin gamla klass en dag. På tisdag är de hemma igen så det blir en snabb visit.

Till helgen kommer mina kompisar Sam, Stefan och Patrik från Stockholm oc hhälsar på det skall bli skitkul om ni läser detta så saknar jag Er, men nu är det nära.....

Asta och Svea är nu friska igen och var på kalas i lördags middag, det var kul.

Doris hade fotbollsmatch i Helsingborg mot Eskilminne och förlorade med 4-0 i hällregn....;-(. Gick bättre i veckan när de spelade 1-1 hemma mot Höganäs. Doris var jätteduktig på backen.