onsdag 19 juni 2013

Ny parkering och Tennis

Helgen ägnade vi bla åt att skapa en större parkering . Det var åtskilliga skopor med grästovor vi körde till komposthögen och ett gäng skopor med grus vi lade på istället. Det blev bra och vi behöver nu inte parkera framför verkstan. Blev också lite mer utrymme för sopbilen att vända på när de åker upp och tömmer våra soptunnor.

Vi passade också på att förbättra vägen upp till marken med att ta bort gräs och lägga på nytt grus för att skapa en jämnare väg som är bättre för tjejerna att cykla runt på. Jag passade även på att lägga ut lite nytt grus på vägen upp till gården där det bildats lite gropar så nu är den jämnare igen.

Gräset har börjat växa igen nu när det börjat regna igen, gräsmattorna är alls inte lika gula längre. Så gräsklipparna har varit ute i veckan igen.

Se sån stil Svea har kan det vara en blivande Båstadsmästare?
I Lördags var vi i Perstorp och tittade när Doris hade bortamatch mot Perstorp-Bälinge i F12. Det blev storstryk med 7-0 efter en mycket håglös insats av VKIF tjejerna. Jag körde MC dit och vart sen, när jag kom en bit in i första så stod det redan 3-0. Körde lite småvägar på hemvägen, alltid kul att försöka hitta nya småvägar att utforska.

Asta och Svea har denna vecka gått på Tennisskola för nybörjare i Båstad. Dom är "stenpå" trycker det är så kul. De fick också var sin racket som det stolta kom hem och visade upp. Imorgon är sista dagen.

 Jag köpte ett Streettennis kit från Tretorn med racketar och ett nät med ställning så nu är det bara att ut och bygga en minitennisbana.

Hade jag varit yngre hade jag nog anlagt en riktig tennisbana, en dröm för mig när jag var yngre att man skulle ha en egen Tennisbana. Med min kassa axel så har jag nog spelat min sista Tennismatch.

Doris har sovit över hos Agnes Ebbesson och ikväll både tränat med F12 och en stund med Damlaget.




Diagram över Blogger-sidvisningar
Urklipp av statistik lästa sidor per månad för denna Blogg. Intresset är väl inte överväldigande, men svagt ökande......