söndag 30 juni 2013

Dålig steglängd...

har jag idag efter gårdagens Broddarpsfest. Det var första gången jag var med på sommarfesten. Jag var själv Eva var hemma med tjejerna. Jag var där vid ca 17.30 och började brygga kaffe. Det var väl ett 40-tal termosar med kaffe jag och Mattias bryggde och var väl gjort på ca 1,5 timme.

Soundtrip var där och spelade, det var ett djävla drag. Det ringer fortfarande i mina öron... God mat i form av rökt helgrillad gris och Päresallad. Jag vek väl ned mig framåt 01.00 efter att både dansat och druckit jög så nykter var jag inte. Hann väl med att tragga lite med folk även om ljudvolymen gjorde det svårt.

Cykelturen hem gick bra utan att jag behövde kolla något dikesdjup eller hårdhet på stengärden....

Asta och Svea var ute i Torekov och sprang Båstad minimaraton och kom hem med T-shirt och medaljer efter en inte alltför lång löpning runt hamnkvarteret.

Själv var jag hemma och harvade vår grusplan och våra vägar för att jämna till och bli av med ogräset.

Doris var i veckan i Stockholm och hälsade på storasyster Lovisa som ny flyttat till Stockholm efter avslutade studier i Sundsvall. Det blev besök både på Skansen och Gröna Lund. Hälsa på farmor och lite shopping hanns också med innan det var dags att ta flyget hem igen.

Denna helg har det varit riktigt skitväder med blåst och regnskurar och mycket blygsamma temperaturer.

Idag blir det nog inte mycket vettigt gjort för min del. Eva och tjejerna har bokat biljetter till Cirkusen i Båstad i kväll, tjejerna är redan uppspelta.


Det är nu bara två veckor kvar till semestern.