tisdag 4 maj 2010

Sjukstuga forts.

Ja tyvärr har vi nu slagit personligt rekord i sjukstuga alla fem har nu varit magsjuka. Tyvärr verkar detta vara en ovanligt seg variant, där man inte verkar känna sig helt OK förrän efter en vecka. Jag har varit hemma och Vabat fredag, mån-tis.

För min del så började det direkt efter Byagillet på Valborg, ca 3 timmar efter att jag kom hem 06.00 var det bara att sitta på muggen med en hink i knät.......Gonatt!!!

Nu börjar dock vi alla bli hyfsat återställda, jag känner mig fortfarande lite svajig men jag har också tappat 5 kilo (i och för sig inget som gör nåt ;-) inget ont som inte har nåt gott med sig!)

Med anledning av detta så har det väl inte hänt så mycket att rapportera här på bloggen.

Anders har dock idag plöjt upp åkrarna närmast huset, för att så nytt bete till korna. Såg bra ut var inte så stenigt utom lite i kanterna. Det börjar verkligen bli ordning på marken nu. Detta har dock inte gjort sig själv både jag och Anders har lagt många timmar och pengar på detta projekt, kul att se utveckligen.

Eva har varit hos LRF-konsult för att ta hjälp med vår deklaration som inte är helt okomplicerad i år.

Doris laddar upp för en övernattning med Miniorerna (i kyrkan) till helgen vilket hon ser mycket fram emot.

Asta och Svea närmar sig snart personligt rekord i gnäll, inte så lätt att inte vara riktigt frisk och att vara tvungen att vara hemma med pappa. De klättrar på väggarna. Vi var en sväng vid havet i förmiddags som ett avbrott, men det var riktigt blåsigt och grinigt, svårt att förstå att badsäsongen bara kan ligga två månader bort.

Själv hoppas jag på hyggligt väder och i så fall tror jag att jag satsar på en heldag på lördag på Ring Knutstorp för att bevittna bla STCC tävlingarna.

Annars så börjar nu säsongen där vi hårt prövade markägare måste jobba hårt för att hålla tillbaka all oönskad växlighet som busk sly och högt gräs. Körde ett kvällspass med min snart 50 år gamla åkgräsklippare (Gilson 12) så nu ser det riktigt hyggligt ut runt huset.

TACK för Era kommentarer och feedback, ger bloggen mer liv tycker jag!