söndag 6 december 2009

Huvudvärk

Idag har det varit en tung dag. Det var julglögg och fika hos Karin och Peter. Det var jättetrevligt, kul att träffa alla grannarna, måste säga att vi har jättebra grannar. Julglöggen drog dock ut lite på tiden, när Eva gick hem och la Asta och Svea så flyttade vi över till vårt kök och fikade och drack lite wisky. Vaknade med en djävla huvudvärk så idag har det varit tungt!

Jag har dock kommit igång med att kakla i tvättstugan, en vägg är färdigkaklad, räknar med att försöka köra lite på kvällarna i veckan också. Så kanske att jag kan bli klar med tvättstugan under nästa helg, skulle vara skönt att få det klart så att vi kan inredan med vask och bänkar så att vi får ordning i tvättstugan!

Eva var och köpte duschdörrar till badrummet på övervåningen, vi hittade ett par lika dana som vi hade i Stockholm. Det verkade ok 500:- istället för 10.000:- gör ju en viss skillnad, jag hoppas att vi kan fräscha upp dom så att dom inte skämmer i badrummet.

Jag har också fixat en tröskel mellan hallen och köket av en spillbit från ekplanken jag gjorde fönsterbrädor av, blev jättefint.

I fredags så hade jag en kille från Söderkyl IVT som inspekterade installationen av Värmepumpen och visade mig lite trix hur man kan ställa in den. Det var egentligen inga anmärkningar på installationen förutom de saker jag redan sett.

Doris har börjat med Innomhusfotbollen nu i veckan.

Nu är det bara 2 veckor kvar innan det vänder och vi går mot ljusare tider igen, håll ut.