söndag 8 augusti 2010

Semestern slut

Så var då semestern slut. 5 veckor går fort. Vi har väl på sätt och vis både hunnit med mycket och ändå inte gjort så mycket speciellt. Jag har i alla fall periodvis haft lite mental härdsmälta och helt saknat arbetslust, kanske en reaktion på det senaste året då jag verkligen hunnit med mycket.

I torsdags kom äntligen mina stora barn Lovisa och Alexander på besök. Vi var mycket hemma, men vi hann med shoppingtur till Båstad, en halvdag på Stranden, besök på Kvinnaböske krog för Brunch och en sightseeing runda på Bjäre innan det var dax för återfärden till Norrköping. Lovisa drar nu vidare till Sundsvall för studie så nu blir det 100 mil emellan oss.

I lördags så var jag också i Svensköp och hjälpte Jan-Erik och Tomas att gipsa Elsas hus på utsidan. Det gick bra även Eva A var med och hjälpte med issoleringen så vi han fixa hela södersidan klart.

Innan jag drog tillbaka till Glimminge. Jag var också inbjuden på fika tillsammans med familjen Andersson till Ola och Marienne som köpte vårt hus. Jag kände dock att jag fick prioritera att umgås med mina stora barn när vi ses så sällan.

I samband med resan till Svensköp så köpte jag också en begagnad åkgräsklippare att avlösa den gamle  Gilson klipparen som nu får gå i pension och bara tas ut soliga dagar på lättare klippuppdrag! Alltid en chansning att köpa beg klippare men håller tummarna för att denna skall hålla några år.

Svea har fått hög feber idag har hon över 40 grader, hon har inga andra direkta symptom. Tror vi får ta henne till läkaren imorgon.

I veckan får vi besök av min gamle kollega Stefan med barn och på fredag kommer Lillebror Lars med Familj på besök.

Vi har också lite restaktiviteter som inte blev gjorda på semetern som vi måste försöka fixa innan hösten kommer riktigt.

Eva börjar också jobba denna vecka kommer att förbereda sitt nya uppdrag på Lindab.