fredag 3 maj 2019

Valborgsfirande och Startat Hotell....

Nu tog sig elden ordentligt
Nu har våren kommit ganska långt vi har redan haft dagar med 25 grader, men just nu fick vi ett bakslag.
Valborg är avklarat och vi kunde även iår bjuda  några av våra grannar på Majbrasa, även om det iår satt rätt långt inne med eldningsförbud bara några dagar innan, men ett regn på drygt 20 mm ändrade det. Blev lyckat, vädret var utmärkt ca 15 grader och vindstilla (!). Det grillades och snackades en hel del vid elden.

Själv var jag som vanligt på Byagillet denna gång hos Niclas, mycket trevligt med mycket god mat, bröd och tårta. Gick dock hem i hygglig tid så inte hela 1 maj skulle vara ödelagt.

Valborgsmys
Var i Helsingör och åt lunch i förra vecka med en gammal affärskontakt Ole. Helt otroligt väder Öresund låg som en spegel och trots ganska kallt vatten kunde jag stå ute i bara tröja. Trevlig Lunch och kul att se Ole.

Töserna kämpar på med både gymnastiken och fotbollen, går ganska bra ett antal matcher vunna och Gympatävling genomförd.

Hur var det med hotellet då ... det är ju ett Insektshotell som Svea byggt med lite hjälp av mig och Eva. Vet ej hur många som tagit in i hotellet men jag såg i alla fall ett bi som verkat bo där.

Doris kör på med fotbollen, tyvärr med lite blandade resuktat på av skadan (tummen) och sjukdomar just nu verkar Doris dessutom ha fått Körtelfeber (ej bekräftad) är det så blir det ingen mer fotboll på månader.....

Eva harjobbat mycket i vår trädgård och fixat alla våra rabatter, soffan är ute och vi har hunnit sitta en hel del i den i solen. Nya grillen är invigd och jag håller på att vänja mig vid den. 

A2:an är nybesiktigad detta är 5:e gången jag besiktigar den UA hela vägen imponerande efter 29.000 mil.

Grillning pågår







Spegelblankt öresund
Se där en bild på Insektshotellet

Rövhackan på
Första lunchen ute