fredag 20 maj 2011

Klart för helgen

Eva och Doris är hemma igen från Huvudstaden. Det var en lyckad resa riktigt trevligt på Anns 50-års fest och kul att träffa släkten Rörström. Doris var också och hälsade på i sin gamla klass igen. Alla hade vuxit, men Doris var lite deppig för nu skulle visst klassen splittras till flera olika skolor så det var säkert sista gången Doris kunde hälsa på sin gamla klass.

Jag och Asta och Svea hade det bra hemma, det flöt på bra med dagis och jobb och hämtning och tjejerna höll sig friska.

I veckan har det inte blivit så mycket gjort men jag har ändå köpt en flakplåt till Traktorkärran. Det var ingen barnlek att lyfta på den när den låg på marken, som tur är fick vi hjälp av "världens bästa granne" Pontus att få på den på kärran. Nu har jag svetsat det mesta återstår bara att svetsa den vid baklämmen och måla lite så är det klart! Sen är det bara alla lämmarna också ;-).

Pontus och jag hjälptes också åt att ta ner alla takbjälkarna i stallet och att sätta upp två snedsträvor som skall stabilisera väggarna. I morgon kommer Anders med sin grävmaskin och skall hjälpa till att gräva ur golvet i stallet.

Att hjälpa till med detta blir årets uppdrag för mina tre gamla kompisar Sam, Stefan och Patrik som kommer hit och hälsar på i helgen. Det kommer som vanligt att bli lite jobb och lite kul. Håller vädret i sig så kommer det att bli perfekt. Sam kommer att få köra mycket traktor....;-)