måndag 14 maj 2012

Olympia premiär

var det för familjen Rörström igår. Vi var inbjudna av Evas jobb Lindab på en familjeaktivitet innan matchen HIF-Häcken utanför Olympia. Det var korv och dricka och Straffsparkar mot juniormålvakter. Doris skött in sig några gånger sen satte hon två stycken stolpe in. Jag försökte två gånger och lyckades få in den andra efter en ganska medioker första straff. Matchen var ganska OK tog sig efter en mycket trevande inledning där Häcken var klart vassast. 2-1 i halvlek för HIF som sen blev 3-2 till slut. Dock missade jag och Eva ocg tvillingarna andra halvlek, tjejerna var trötta så vi drog hem. Doris fick lift med Togge och Caroline hem så hon stannade hela matchen.

Eva var i Stockholm i helgen och hälsade på kompisar och gick på fest. Vi klarade oss riktigt bra utan henne. Tyvärr var det ett helt extremt skitväder både fredag och lördag med storm och regn.

Asta och Svea var på kalas hos Linus som verkade ha varit ett lyckat kalas, trötta men glade tjejer hämtades.
Jag passade på att köpa med mig en nyrökt makrill som jag snabbt inmundigade på hårt bröd, mums....

Gräsklippardöden har nu spritt sig även till min Craftsman som i fredags fick igång lilla gräsbranden då ett lager i ett remhjul till klippagregatet gick varmt och skar så det sjöng om det, glödgade kulor drog sen igång en glödbrand uppe på aggregatet där torrt gräs låg kvar. Var tvungen att dra igång den gamla Gilson för att klippa färdigt, men den gick faktiskt INTE sönder.....................

Ny remskiva beställd idag från Bjäremaskin pris bara 550:- kollade i USA 10,79 dollar eller drygt 70 :- man tror inte det är sant. Hinner inte vänta på en USA leverans så det är bara att bita i det sura äpplet.

I dag har vi varit på Swedbank och slutfört bankbytet och fått lite rådgivning, hoppas det blir bra.

Även ett pass gräsröjning med röjsågen hann jag med efter att ha haft lite kvällsmat. Nu växer det så det knakar fast det inte vill bli nån riktig vårvärme.... Nu är det dags för potatisen och för Sparris m fl primörer en härlig tid!