måndag 24 januari 2011

"Ny" Traktorvagn

Söndagen blev en heldag på IKEA i HBG för den kvinnliga delen av familjen. Det blev en ordentlig choppingrunda inkl McDonalds middag. Det var två slagna hjältar i baksätet som sov som stockar när de kom hem fram på eftermiddagen.

Själv så satte jag igång brasan som var djävligt seg att få fart på tog ett par timmar innan det brann ordentligt, men sen tog det fart och en bit in på kvällen hade det mesta brunnit upp, skönt att bli av med den jättehögen med ris. Jag passade också på att klyva upp ytterligare 1,5 kubik ved. Nu har jag bara lilla kärran full med ved som skall klyvas sen är jag klar för denna gång.

Jag flyttade också upp reglar och bräder till loftet från stallet så att jag skall få fritt att börja gräva ur golvet i stallet för att kunna gjuta ett nytt golv, mycket jobb innan jag är där men i alla fall en början. Eva hjälpte mig att lava upp bräderna på loftet.

Anders kom över med "fyndet" Traktorkärran som jag köpt. Man får väl kalla den för ett renoveringsobjekt. Dock är detta en perfekt tippkärra för min traktor, blir nog bra när den blir klar.

Jag jobb finns, känns som antalet projekt börjar växa mig över huvudet...;-)  men jag är en envis typ som dessutom har mycket energi även om orken ibland tryter.

På sen eftermiddagen fick jag ett ryck och drog ut familjen på skridskoåkning i solnedgången, det var en fantastiskt orange himmel i väster med ett mycket speciellt ljus, jag körde själv skridskor denna gång och spelade bandy med tjejerna.

Måndagen var som vanligt en intensiv dag med jumpa för tvillingarna och ridning för Doris. Själv var jag på Styrelsemöte i VK IF hos Torsten.