lördag 11 april 2015

Vårens magi på gång

Vårens magi
I veckan har våren anlänt till Glimminge. Tog en lunch i torsdags ute på en bänk med några av mina kollegor, i lä var det riktigt gott.

Nu knoppas det överallt och Fåglarna är igång och kvittrar och de ljusa kvällarna är tillbaka,
härligt!

Doris hade premiär på stora planen på Västra Karups IP i tisdagens träning. Planen var riktigt grön efter att ha legat under plast några veckor.

Jag la ut gamla båten till försäljning på annandagen och efter två dagar var den såld. Fick inte så mycket för den men den var inte heller i nyskick även om den fungerade bra. Skönt att ha det avklarat.

Svea i ny sommarklänning från Tyskland.
Eva har fixat lite i trädgården och vi hjälptes åt att ställa ut all ved för torkning. Jag köpte 10 potatislådor av Anders också att förvara ved i. Runt 22 kubik var årets resultat nytt rekord. Är det nån som behöver ved så finns här lite till försäljning.

På annandagen var det också uppstart av div fordon efter vinterdvalan i stallet. Gräsklipparen gick igång med viss tvekan, men den är alltid lite svårstartad. Audi Caben gick snällt igång och den har nu dessutom fått nya gasfjädrar till bakluckan och en ny antenn monterad så nu är det en fungerande radio i bilen.

Jag hade också tänkt serva bägge traktorerna, får se om det kan bli i helgen. Skall bli fint idag men lite sämre imorgon så då blir det kanske tid.

Nästa vecka skall jag till Tyskland 2 dagar med jobbet, veckan därpå drar Doris och Eva till London för en long weekend.