onsdag 4 februari 2015

Vabruari

Svetsad skorsten
Nu var det Astas tur att ha feber och vara snorig. Både Eva och jag har varit hemma i veckan men nu är hon tillbaka i skolan igen. Hoppas bacillerna fryser bort nu när vi äntligen fått lite vinter på Bjäre, det är dock långt ifrån de rekordmängder med snö som rapporteras från Norr men vitt är det i alla fall.

I fredags så var vi hos Malin och Per i Torekov efter jobbet. God mat och trevligt som vanligt. Lite trött i mössan var jag allt i Lördags så det blev inte så mycket gjort, var nere med traktorn och städade bort några större stubbar på marken. Tvättade bilen och röjde lite i verkstan.

Var ett riktigt innesittarväder på söndagen så jag var bara ute lite med motorsågen och röjde stengärdet mot Magnus och Malou. Var snabbt stelfrusen om händerna och avbröt. Vart en hel del fotboll framför TV:n..
Skorstens rör

Eva och tjejerna var på Väla och bla uppdaterade med ett nytt pysselbord och stolar till köket istället för den barnmöbel tjejerna nu vuxit ur.

Har även läst lite läxa med tjejerna, de läser nu jättebra, Asta har lite bättre flyt när han läser men båda är jätteduktiga, vilken utveckling på bara ett halvår.

Idag har jag svetsat lite på skorstenen till kaminen som jag hoppas kommer att installeras och plåtas denna vecka sen skall bara sotaren kolla innan jag kan börja elda, behövs för det är kallt i verkstan när det är minusgrader....

Till helgen drar det ihop sig till HN:s 40-års kalas, finns risk att man är lite trött på söndag....