tisdag 20 juli 2010

Kvällsdopp

Idag har vi varit hemma hela dagen, det har varit kanonväder är fortfarande 25 grader klockan 18.30.

Asta och Svea har börjat simskolan i Båstad. Det går riktigt bra de är duktiga och simmar hela lektionen utan avbrott. Igår måndag var vädret sämre och de frös då ordentligt. Det är väl mer lek än simning men det ger vatten vana.

I söndags så hade vi besök av Jan-Erik, Ingela och Tomas som hälsade på det var länge sen. Vi var och tittade på en "ny" traktor till mig, bra att få hjälp då mina traktorkunskaper är klart begränsade.

Sen var vi och tittade på korna, Tomas lyckades driva korna från stora åkern till betet närmast gården, dit de inte tidigare vågat gå då det varit avstängt!

Igår så var jag och köpte grejer för att fixa vatten och elen ute i stallet så att vi skall kunna använda uthusen bättre. Sen höll jag på med både el och vattnet ända till idag innan jag fick allt att fungera.

Eva har börjat arbetet med att måla de sista delen av huset som inte blev gjort förra sommaren, hon har tvättat fasaden. Nu återstår det roliga jobbet skrapning innan det är dags att grunda och slutmåla. Det är faktiskt den enkla delen in mot gården som är kvar så det är inte högt och i jämförelse med andra sidan även i hyggligt skick.

Doris har varit hos Wilma idag och sen var det dags för ridningen.

Jag och Asta och Svea var nere och tog ett snabbt kvällsdopp, härligt att bo så nära havet. Det var också ganska häftigt att i stort sett ha stranden för oss själva. När vi kom hem var Eva och Doris tillbaka från ridningen och ville åka ner till stranden för att ta ett kvällsdopp med picknick.