torsdag 4 oktober 2012

Slutspurt

har det varit i veckan inför min axeloperation. Det är dax imorgon 08.00. Sen blir jag konvalescent ett tag. Vill till att allt viktigt är klart, kommer ju inte ens att kunna knyta skorna...

I helgen så var min kollega Bo från IKEA här och hämtade sten(!) som han skulle ha och ett lass ved. När jag skulle pumpa kärran och jag skulle öppna porten så gick den åt fel håll och trasslade till linorna. Till historien hör att jag hade haft elektriker i veckan som skulle byta ut några säkringar så jag utgick från att de hade råkat koppla om faserna. Så var dock inte fallet (!), men jag fick ändå hjälp att återställa porten igen och efter omkoppling av faserna så går den nu åt rätt håll igen.

I helgen så var jag i Svensköp och hälsade på Jan-Erik, Ingela och Eva och Robin. Jan-Erik och jag tog några bira och sen bjöd på Hotshots inte igår som man drack såna. Jan-Erik hjälpte mig också gå igenom bromsarna på Volvon som stått för mycket så de behövde verkligen en genomgång. Nu är det nya bilen igen.

Doris spelade den sista bortamatchen för säsongen, hösten har verkligen varit tung för tjejerna förlorat i stort sett alla matcher sen de blev uppflyttade av Skåne boll, trist när det var så jämnt i serien på våren!

Doris fick en ny mobil i för tidig födelsedagspresent, hon är inne på sin tredje mobil vart skall detta sluta? Hon fick dock ingen IFÅN det satte jag stopp för.

Asta och Svea är på sin simskola i kväll, de gillar verkligen att bada och simma, snart står det inte på förrän de kan simma.

I veckan har jag jobbat hårt med att försöka städa undan saker på jobbet och jag har fått mycket gjort nästan som inför en semester. Har inte haft lust att lämna över så mycket till mina kollegor då de redan har mycket. Var ändå skönt när jag åkte hem, kändes som det mesta var uppstyrt.

Det jag inte hunnit hemma är att rengöra gräsklipparna, men det behövs nog klippas ytterligare nån gång innan säsongen är helt över.

Skall ut i kväll och sätta på bakplogen på traktorn så att den är redo ifall det skulle bli tidig snö som för två år sen.