lördag 28 juli 2012

Pool-party och blixt och dunder

Robert med våra tjejer i poolen... 
Blixt och dunder tog idag vid från det fantastiska sommarväder vi haft hela veckan på Bjäre. Det har dock inte kommit speciellt mycket regn. Även idag har det dock varit upp mot 28 grader mellan åskskurarna.

Eva har målat lite på stallet som snart är färdig målat. Norrgaveln på stora stallet målade vi klart igår, panelen där är ganska dålig vi har väl dock förlängt livet lite på den. Nästa gång blir det dock ompanelning av hela gaveln.

Anna, Robert med kompis 
 Idag har vi också satt upp Pingisbordet som vi köpte förra året för första gången, det funkade ganska bra även om det är ganska slitet. 

I går var vi hemma hos min kompis Robert i Helsingborg på Pool-party. Det var kanon vädret var perfekt 27 grader i Poolen så till och med jag var i och badade. Vi hade med grillspett och Majs som vi grillade. Tjejerna badade i stort sett hela tiden, var i timmar i vattnet. De hade fått låna av Anna en ny sorts flythjälpmedel som såg ut som en hajfena. Dessa var mycket bra för de gjorde att de på ett bra sätt kunde öva sig att simma och hoppa från kanten.

Hajfenan är på....
Även Jonas och Petra med barn var där kul att träffa Jonas lite utanför jobbet också. Vi hann snacka mycket!

Vi 10-tiden var barnen slut och jag hade nog också fått i mig tillräckligt av Roberts snabb improviserade (och mycket goda drinkar..!!) Vi hann inte spänna fast barnen innan de sov i baksätet, trötta och mycket nöjda. Tack Robert och Anna för detta härliga Pool-party! 
En gubbe och Jonas....