tisdag 5 april 2011

Ryggskott

En gammal vän (typ Ove i Solsidan..) dök upp som en blixt från klarblå himmel i morse när jag skulle sätta Asta i bilen.... RYGGSKOTT. Det var inte precis i förrgår vi sågs men jag känner så väl igen dig din Pest. Jag är inte snabb.....

Lite extra sunkigt då jag skall flyga till Stockholm i morgon, jag får hoppas på ett under....

Idag har jag varit hemma med Asta och Svea igen bägge hade 40 graders feber i natt. Vi var hos doktorn i Grevie i morse men han hittade inget alarmerande vilket ändå är bra att veta. Jag tycker nog att tjejerna verkar vara lite piggare nu i kväll.

Nu har jag satt alla klädselbrädor på långsidan av Stallet. Nu återstår finliret med fönster och Dörrfoder och lockläck bla runt fönstren. Jag behöver måla fler lockläkt men  nu är också färgen slut.

Igår så var Allmogefönster här och besiktigade alla våra fönster vi har problem med sprickoroch utbukningar i färgen annars är vi mycket böjda med våra fönster. Känns kanske som det finns frågetecken för kvaliteten. Ytterdörren som kommer från samma leverantör har ju också blivit utbytt och tröskeln till balkondörren...!?

Doris har varit på fotbollsträning idag och gjorde sitt livs mål en riktig kanon.....

Om det blir väder till helgen så skall jag försöka ta fram motorcykeln och åka en runda. Det är en härlig vår känsla!

Nu drar jag till Stockholm ett par dagar!