söndag 15 juli 2012

Loppmarknaden i Mäsinge 2012

Så var årets Loppmarknad för Västra Karups IF avklarad. Loppmarknaden hålls på vid Mäsinge Kvarn som torde innebära att denna Loppmarknad har Sveriges vackraste utsikt? Denna gång var regnet hotande och när jag var på plats så regnade det lätt, men snart sprack det upp och blev ett perfekt väder för loppmarknad.

Jag sålde fritidsgrejer och det var som vanligt att hejdlöst prutande, jag försökte dock i mesta möjliga mån att försöka hålla upp priserna lite så att klubben skulle få in så mycket som möjligt, mycket slit med denna Loppmarknad.

Jag handlade också rätt flitigt, bla så råkade jag köpa en Wolseley Titan Merry Tiller Jordfräs med sopborste, snöplog, plog och harv troligen från slutet på 70-talet och tillverkad i England. En rejäl maskin som jag får försöka få fart på i vinter. För mer info se http://merrytiller.co.uk/merry-tiller-history.htm 

Eva var också med och sålde Varm Korv och kaffe så det stod härliga till.

Jag var med och städade upp allt så vi var inte färdiga förrän framåt 16.00.  Somnade hyfsat ovaggad i soffan framför TV:n innan 22.00.    

Idag har vi städat upp lite i stallet och lagt upp på loftet. Jag har börjat på bron över bäcken som jag hoppas bli klar med under veckan.

Två nya odlingslådor har jag och Eva snickrat ihop idag. Eva har lagt i jord och planeterat bla jordgubbar. Lite sent kanske men det kommer väl fler somrar.

Linus har varit här och lekt med tjejerna idag, de hade jättekul var en hel del i lekstugan också. Doris har varit hos Mikaela och skall sova över där!