lördag 5 september 2015

Summera sommaren

Börjar bli dags att summera sommaren, hösten är runt hörnet. Nu börjar vi komma in i den vanliga lunken med skolor och jobb.

Jag var på en Team-aktivitet i veckan på Barsebäck, fin anläggning med fokus på Golf. Jobbet har rivstartat och nästa vecka bär det av till Tyskland för mig några dagar.

Förra söndagen var jag ute och fiskade och slog rekord för hela sommaren med en hel spann med Makrill på bara knappt två timmar. Stekt Färsk Makrillfilé blev belöningen efter städning av båten och rensning och fileande. Magnus och Malou fick också 10 Makrillar.

Förra helgen var det också 80-års jubileet i Västra Karups IF. I ett perfekt väder med över 20 grader och svag vind var det fotbollsskola, klättervägg och hoppborg för de yngre inkl en god lunch serverad på ip.

Detta följdes av veteranmatch mellan VKIF: s herrlag och Helsingborgs IF:s veteraner men Henke Larsson i spetsen.

Dammatchen i Div 2 slutade med en välförtjänt hemma seger med 4-0 mot Fjällkinge som låg före i serien.

Det var även fest på kvällen på IP som jag och Eva deltog i men denna gång var vi ganska kloka och var hemma runt midnatt och pigga nästa morgon.

Asta och Svea spelade borta match och vann med 4-1. Asta gjorde 2 mål.

Doris spelade hemma med F12 mot duktiga Hittarp. En svår match och Doris bidrog starkt med att hålla nere siffrorna även om slutresultatet blev 2-9.

Det ä en härlig tid nu så här på sensommaren, fortfarande ett bra väder och nu kan man skörda vad naturen ger oss i form av bär och frukter.

Vi har plockat en hel del Björnbär en aktivitet där dessutom hela familjen kan delta i Asta och Svea är nu jätteduktiga och plockar egna skålar fulla.

Veden är nu också inställd under tak efter torkningen ute under vår och sommar.    


Svea på klätterväggen...


Doris och Tilda vid havet

Svea och Asta klara för 2:a klass..