torsdag 18 juni 2009

Doris flyttar!


Veckorna rusar nu tycker jag! Idag flyttade Doris till Skåne. Doris är jätteduktig men det är en rörig tid för Doris och tåraran kommer ibland. Det är omtumlande att flytta det har ju jag märkt nu under min tid i Skåne. Doris och jag var i affären och köpte midsommar mys. Doris vill ha grillad kyckling men färsk bjärepotatis så det skall vi äta imorgon.

Idag var det midsommarfest på Ikea IT, Sven Henriksson talade och sjön tillsammans med IT kören. Riktigt trevligt, sen bjöd IKEA på Sill, potatis och jordgubbar med grädde.

I veckan har leverans skett av kakel 3 pallar, kranar, duschar och Diskbänk, handukstorkar och golv till stora rummet.

Igår stod jag och tvättade tegelpannor i 3 timmar. Tänkte att Doris och jag skulle köra upp 4 pallar till Glimminge. Jan-Erik hade lånat hem en bra högtryckstvätt från jobbat och jag stod borta hos honom och tvättade. Jag har väl tvättat ca 200 pannor och har bara 4000 kvar att tvätta. Alla pannor väger sammanlagt ca 12 ton så det är ju lite att flytta också.

Idag var det också besiktning av Svensköp Ola och Marianne var också med, verkade som om besiktningen gick bra var väl inga stora grejer som dök upp annat än det vi kände till. Jan -Erik var bussig och hjälpte till att öppna då jag hämtde Doris i Ängelholm.

Linderöds Trä har igen varit bussiga och lånat ut lastbilen till mig, ja ni vet världens bästa byggmarknad.
Det börjar kanske också dra ihop sig till spackling, tapetsering och målning i Glimminge.
Jobb finns om man vill! Vi kämpar på!
Trevlig Midsommar på Er alla bloggläsare!