söndag 31 maj 2009

Sommar igen!


Jag var uppe i Glimminge på fredag lunchen tillsammans med Agneta, vi tittade på badrum och kakling, skall vi helkakla eller ej. Vi kollade också på hur vi skall dra köksfläkten. Börjar se bra ut! Men det är många beslut som skall tas. Nu har killarna börjat med övervåningen.

På Lördagen lånade jag Linderöds Träs lastbil och körde upp golv och innerdörrar till Glimminge. Jag skogade också ett par timmar, det var verkligen varmt.

Ni som har varit med på grabblördag på Ingarö kan av bilden att dömma se att detta projekt är snäppet större. Rishögen är inte ris utan mer fullvuxna trän. Här blir det mycket flis. Tyvärr innebär inte det att jag får några pengar då det mesta går till maskiner och huggare. Men fint i skogen blir det. Svår att känna igen sig på marken.

På söndagen ringde Torsten mäklare och informerade om att vi nu fått budgivning på Svensköp. Vi är nu 100.000:- över utgångspriset som inte var ett lockpris som i Stockholm. Jag fick sen besök av en av spekulanterna som ville titta en gång till. Dom var jättetrevliga och gillade vår gård. Skulle kännas bra att sälja till dom.

På kvällen bjöd jag på grillat. Mina svärföräldrar Lilian och Anders och min grannar Jan-Erik, Ingela och Tomas, käkade grillad kyckling i sommar kvällen. Vi passade också på att sätta upp rutchkanan till tjejerna, med lite färg blir den kanon.