torsdag 30 juli 2015

Minigolf

..var det länge sen jag spelade och det märktes, tror det är mitt livs sämsta resultat. Töserna var duktiga jag fick stryk av Doris och var en hårsmån ifrån att få stryk av både Asta och Svea som var duktiga förutom att de blev lite trötta på slutet och tappade i koncentration. Vädret var inte heller prefekt halv storm och regnskurar, men vi klarade oss rätt bra då banan låg under stora Bokar som stod emot regnet ganska bra.

Vi hann också med att kränga en Pizza i Hässlehåla, på Pizzeria Torino (Undrar hur många såna det finns?) Hur som så var det goda pizzor och min Kebabrulle fick också godkänt.

Efter minigolfen drog vi till Svensköp för att delta i Grillkvällen vid Lanthandeln som nu blivit ett populärt mål för MC och Mopeder sista onsdagen i sommarmånaderna. Vi var även hemma hos Jan-Erik och Ingela och fikade och käkade glass.

I Tisdags så var jag och Svea ute och fiskade med Båten. Nu lyckades vi även få fisk, Svea var så nöjd fick sin första Makrill alldeles själv. Hon är Jätteduktig.

Idag blev det den första (!) MC turen för året jag körde några mil längs Hallandsåsen längs småvägarna, trevligt tur i perfekt väder, inget regn.

Ikväll var vi nere i Ramsjö hamn och hade Picknick och Töserna passade även på att dra upp 20 Krabbor.




Grillkväll i Svensköp vid Evas affär

Linedans bjöds vi på också...