fredag 5 augusti 2011

Lovisa och Emil på besök

Så är det då sista dagen på vår semester. Vart tog dessa veckor vägen? Så är det dags att summera allt vi inte hann med iår.... nää.... det är bättre att summera allt positivt och det som vi verkligen hann med.

Jag har visserligen jobbat rätt mycket även denna semester men kanske mindre än tidigare. Det som jag verkligen behövde hinna med har jag fått gjort. Samtidigt har vi också haft semester, hunnit vara på stranden varit i Köpenhamn mm.  Vi har också varit friska allihopa hela semestern!

I måndags hade jag en formsvacka och hann inte med så mycket mer än att åka till Halmstad en sväng. Kände mig kass och jag hade faktiskt lite feber på kvällen, jag var dock OK morgonen efter igen så det var antagligen nåt jag ätit som inte var helt OK.

I veckan har vi också haft Lovisa och Emil på besök, det är första gången vi träffar Emil, verkar vara en riktigt bra kille (körkort hm..). Vi har haft några trevlig vecka med ett härligt semesterväder hela tiden.

Vi har varit på stranden varje dag (jag var bara där på nåt kort gästspel...;-)) småtjejerna har verkligen uppskattat Lovisa och Emil och det har varit lite skönt för Eva med lite avlastning  tex  när Lovisa och Emil åkte till stranden med alla tjejerna.

Några utflykter har också hunnits med för lite shopping som är mer min stora dotters passion än min. Igår hade vi tänkt att vi skulle åka till Torekov hotell för att äta Brunch men då vädret var strålande så bestämde vi att vi skulle ha en Picknick i stället.

Eva fixade en fantastisk massäck som vi alla avnjöt i Rammsjöstrand vid ett av de fina borden hamnföreningen ordnat.

På kvällen tog jag och Emil först en tur på den gamla Guldvingen runt Bjäre för att titta på naturen mm i den jättefina sommarkvällen. Det blev en fin tur med den tyngsta lasten  Guldvingen upplevt under min tid med den.

Efter MC-turen så åkte vi ned till Bryggan i Mäsinge för att meta Krabbor med övriga familjen som redan var där.

 Det var lite blåsigt på bryggan med Krabbfisket funkade bra ändå. Vi fick alla några Krabbor och Asta och Svea var jätteduktiga och drog upp många (med lite assistans av mamma och Doris..)

Idag verkar det bli väderomslag lite regn på trappen i morse och mulet väder. Lovisa och Emil åker hem igen till Norrköping/Stockholm.

Vi skall väl försöka avnjuta den sista semesterdagen. I kväll blir det nog fotbollen på VK IP.