söndag 13 mars 2011

Ullared

Idag har det varit den första riktiga vårkänningen 6-7 plusgrader var härligt att få uppleva igen. Tjälen är dock kvar i jorden några centimeter under den mjuka ytan, men potatisodlarna ligger i startgroparna, snart..!

Igår var Eva, Doris och Svea i Ullared på en riktig choppingtur. I Ullared var det inte vår utan snö när dom kom fram. Jag och Asta var hemma både Asta och Jag är snoriga, Asta hade 38,5 så hon var tvungen att stanna hemma och det tog hon faktiskt bra. Vi var mest inne och slöade framför dator och TV:n. Vi tog en liten biltur till Förslöv och Båstad på eftermiddagen.

Eva och tjejerna kom hem vid 5 tiden, helt slut (vem hade inte varit det?) med bilen full, inte som i TV-serien utan snyggt nedpackat i kassar ;-). Sen var det klädprovning och visning så det stod härliga till!!

Doris sov sen över hos Melanie och kollade på Melodifestivalen, den gick mig helt förbi, could't care less!

Idag har jag gjort klart det sista på loftgolvet och satt upp alla tvärsträvor som extra stöd till takstolarna, nu skall det nog hålla för en höststorm! Nu är det dags att börja på utsidan igen när vädret blir varmare.

Jag har också svetsat klart traktorkärran, det var första gången jag använde en pinnasvets så det tog lite tid innan jag fick in snitsen, det blev väl inte så vackert men det duger på kärran. Nu är det bara att slipa av lite rost och måla stommen innan det är dax att lägga på ny bräder i flakbotten.

Vi förtfarande snoriga hoppas vi kan ta oss till dagis och jobbet imorgon. Veckorna går fort, helgerna går fort. Tycker bara det är måndag - fredag - måndag - fredag - måndag...........