lördag 26 februari 2011

Sportlovet över

Så var ett extremt kallt sportlov över. Doris har haft lite olika aktiviteter på fritids bla Fångarna på Fortet. Hon har också varit på vävning ihop med Emma, de vävde varsin schal. Tjejerna gillar detta, det är ju lite synd för vi har två vävstolar men ingen riktigt plats att sätta upp dom just nu.

Igår var Doris på ridning på förmiddagen, nu var det lite mildare så jag tror inte hon frös. Efter att Doris hade ridit åkte vi hem och käkade lite lunch. PÅ eftermiddagen tog Doris och jag en långpromenad upp på "golfbanan" där det är rena naturen idag, härligt att promenera där ostört i den fina naturen med de karaktäristiska Bjäre kullarna. Det blåste rätt bra, men vi hittade en bra läplats bakom en kulle där vi drack vår medhavda varma choklad, smakar gott när det är kallt, på hemvägen så sneddade vi ner mot Pontus Och Linda och över Lasses mark. Jag lyckades snubbla på en gammal stängseltråd och slog omkull riktigt ordentligt drog i vänster knä som faan. Jag tror inget är trasigt men jag är duktigt stel idag.

Konstigt att man skall göra illa sig när man är på promenad, hittills har jag klarat mig väldigt bra genom hela renoveringen, skogning etc. Blir det inte värre än så här så är det inga problem.

Idag skall jag sätta fart med stallet tillsammans med Pontus. Linda och tjejerna kommer på lunch oxå! får se om vi skall försöka köra lite skridskor också i helgen innan det är för sent.