torsdag 2 juli 2009

Magisk kväll i Svensköp


Så har vi just upplevt en magisk kväll i Svensköp när sommaren är som bäst med ljumma kvällar vindstilla och fint. Grillning av kyckling och potatissallad från Glimminge var gott tyckte vi alla. När vi var klara dök Jan-Erik och Ingela upp och vi hade en mysig uppesittar kväll där vi ljög i kapp eller om det var mest jag...

Skåningar


Då var vi nu Skåningar. Eva, Asta och Svea kom ner tisdag natt och därmed har vi nu helt lämnat Stockholm bakom oss på vår väg vidare i livet! Känns bra att vara en familj igen.

Asta och Svea var glada att komma ner till "Kåne" och att träffa Pappa men framför allt så längtde de efter Doris som de direkt sprang till 01.30 på natten för att kolla att han var i Kåne.

Min första semesterdag tillbringade jag delvis i Glimminge med att frakta upp traktorn med tillbehör till gården. Känner att jag har mer användning av traktorn där uppe nu i sommar.

Läget med bygget är inte bra just nu 1/7 hade vi som inflyttningsdatum, tyvärr återstår mycket innan det är inflyttningsklart, semestertider och penga brist är andra allvarliga hot mot vår dröm just nu.

Vi kämpar på!