söndag 13 juli 2014

Regn hos mig > 50 mm

Så fick vi då en regndag dessa brukar osvikligen sammanfalla med motorcykel besiktning, midsommarafton eller Båstad tennisen. Om jag minns rätt så är det andra raka finalen som regnar bort.... Nu var det också lönt vi har fått mer än 50 mm idag.

Så idag har det varit en innedag med att fixa datorn och städning av garderober (nåt som borde ha gjort långt tidigare)

I veckan har jag fixat med grävaggregatet och gjort ett fäste för hydralreglagen på traktorn så nu kan jag börja öva mig på att gräva, inte så lätt som det kan se ut speciellt inte med ett gammalt glappt aggregat.

Jag var borta i Svensköp och hälsade på Jan-Erik med familj och jobbade lite med att byta taket på Thomas och Terese hus.

Jag har också hyrt en liten skylift för att kunna fixa till några eternitplattor, vindskivor och ventilations huv. Overkill är nog bara förnamnet .... skall klara 15 meter, får lyfta på en våning på stallet om det skall bli nån utmaning.

Helgen har annars gått åt till att hjälpa till och genomföra VKIF:s årliga Loppmarknad i Mässinge. Det har väl flutit på bra, och tur med vädret med tanke på dagens dryga 50 mm. I år köpte jag inte själv en massa mög...

Ser ut att bli jobbeväder i veckan så då får jag sätta fart med att fixa Stallet, jag har det mesta klart bara att riva vindskivorna och sätta upp nytt, skall passa på nu när jag har tillgång till denna "dunder"


lift.