fredag 6 januari 2012

Hosta och Svetsa

Denna något korta vecka började med mycket hosta Eva, jag och Asta har haft riktig grym hosta som nu äntligen verkar börja ge med sig. Asta har också varit två dagar på dagis. Doris har varit på fritids igen och tyckt att det varit jättekul.

Igår så hämtade jag alla tjejerna och åkte hem och fixade käk i form av en pastaröra
av lite woktyp med bla falukorv och svamp. Blev riktigt OK, alla tjejerna hade "Pappatallrik" (Dvs åt rent på tallriken)

Jag var hemma i måndags med Asta och har jobbat tisdag onsdag denna vecka, rätt skönt med dessa mellandagar, fick mycket gjort och har städat undan en hel del.

Igår var jag fri från IKEA men var hemma och jobbade med traktorn. Skall bla försöka fixa till bakrutan som är rostig och har ett repigt plastglas. Jan-Erik har lovat att fixa en ny plastskiva att sätta i och igår så svetsade jag upp hela ramen så att den nu är riktigt ok. Spackling är nu också gjord, slipning och målning återstår.

I veckan bytte jag också termostaten på traktorn då det varit svårt att få upp nån värme, får se om det hjälper den gamla termostaten verkade inte helkass..

Efter en igen mycket blåsig och regnig vecka är det nu klart väder med minusgrader igen, skönt så det får torka upp lite. Redan när jag vaknade var det når skumt, det var ljust i hela rummet och nån ovanlig blå himmel ute... (Jag vaknade sent var uppe och kollade första perioden i JVM-finalen).

Idag har Jan-Erik, Ingela och Eva varit och hälsat på oss i Glimminge. Vi var ute på en promenad i det riktigt soliga vädret dock med en ganska sval vind. Vi åt också en mycket god Brunch som Eva fixat.

Jan-Erik och jag var också ute och testade svetsen lite då den tidigare har mörklagt hela Glimminge 3 men nu fungerade den felfritt. Var nog nåt knas med elen i stallet.